Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ARSENAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ARSENAL SOCCER SCHOOLS

ΘΕΜΑΤΑ     

(Μάρτιος & Απρίλιος 2011)

Παρουσίαση Elite Ακαδημίας της Arsenal στην Ελλάδα & Συνέδριο των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα


Το Σάββατο 16/4/2011 οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Arsenal πραγματοποίησαν στις σὐγχρονες εγκαταστάσεις στο Λουτράκι συνέδριο στο οποίο παρευρέθηκαν και παρουσίασαν το έργο της Λέσχης μας ο Αντιπρόεδρος Θοδωρής Παπαγεωργίου και ο Γ. Γραμματέας Νίκος Σάββας.

Σε μία κίνηση καλής θέλησης τα Soccer Schools πρόσφεραν στην Λέσχη 2 δωρεάν συνδρομές σε camp τόσο σε Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε ήταν και η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο τής Λέσχης μας και στάλθηκε και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα Μέλη.

Συγκεκριμένα, το camp στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από 27/4-1/5/11 στο Χαλάνδρι.

Τα νεαρά Μέλη Δημήτρης και Θοδωρής Σάββας είχαν την τύχη να γευτούν για λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τής Arsenal, γνωστού ως “The Arsenal way”.

Tα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και έμαθαν πολλά για το ποδόσφαιρο από γνώστες του είδους, όπως οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Λάκης Παπαϊωάννου και Μάριο Μπόνιτς.

Στα πλαίσια τού camp συζητήθηκε το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας και συνδιοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων.


 
[αρχή...]


Παρουσίαση Elite Ακαδημίας της Arsenal στην Ελλάδα


Δελτίο τύπου

ARSENAL ELITE ACADEMY in GREECE

Ξεκίνησε και επίσημα η ακαδημία των «κανονιέρηδων» για νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η Arsenal FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας καινούριας Elite ακαδημίας στην Ελλάδα, που σκοπό έχει να εντοπίσει νέα ταλέντα τόσο στην χώρα όσο και στα Βαλκάνια.

Η Arsenal FC έχει επενδύσει στις δυνατές συνεργασίες και το καλό scouting σε στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να ιδρύσει την Arsenal Elite Ακαδημία στην Ελλάδα, με έδρα την πόλη του Λουτρακίου. Όντας στην τρέχουσα τοποθεσία του SPORTCAMP, ενός πετυχημένου αθλητικού πολυχώρου, η Elite Ακαδημία απευθύνεται σε νεαρούς παίκτες μεταξύ 12 και 16 ετών, οι οποίοι θα επιλεγούν από την Ελλάδα και τις και τις χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Την πρωτοβουλία αυτή πήρε ο βετεράνος άσος των «Κανονιέρηδων» κ. Steve Morrow, ο οποίος προΐσταται του τμήματος Ανάπτυξης Διεθνών Συνεργασιών της Arsenal FC και έχει αφιερώσει πολύ χρόνο δουλεύοντας με το SPORTCAMP στην Ελλάδα, προκειμένου να υλοποιήσει το συγκεκριμένο project.

Ο κ. Morrow έχει ορίσει ως Υπεύθυνο Προπονητή της νέας Elite Ακαδημίας τον προπονητή των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal, κ. Adam Day. Ο κ. Day μαζί με διακεκριμένους Έλληνες προπονητές, όπως ο Γιώργος Χαρίτος και ο Θανάσης Τίκταπανίδης θα ασχοληθούν πλήρως με την ανάπτυξη 30 νέων ποδοσφαιριστών στην Arsenal Elite Ακαδημία της Ελλάδας.

Ο κ. Steve Morrow είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξεκινήσει η Ελληνική Arsenal Elite Ακαδημία στο Λουτράκι. Η Ελλάδα και τα Βαλκάνια έχουν μεγάλη παράδοση στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με πολλά χαρισματικά παιδιά να διαλέγουν το ποδόσφαιρο ως το αγαπημένο τους άθλημα. Η εγκατάσταση της Arsenal Elite Academy στην Ελλάδα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Είμαστε όλοι ρεαλιστές για να αντιληφθούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή να γίνει ένας μελλοντικός παίκτης της Arsenal, αλλά είμαστε περήφανοι που θα προσφέρουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια τη μεγάλη ευκαιρία να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους ως παίκτες».

Ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, βετεράνος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο Τεχνικός Δ/ντής των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal στην Ελλάδα και επίσημος scouter των «Κανονιέρηδων» στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στάθηκε στα εξής: «Είμαστε υπερήφανοι που η Arsenal FC ξεκινάει μία Elite ακαδημία εδώ στην Ελλάδα. Θα ήθελα να στείλω ένα προσωπικο μηνυμα σε ολους τους γονεις που εχουν ταλαντουχα παιδια. Έχουμε πάρα πολλούς καλους νέους ποδοσφαιριστές σε Ελλαδα, Κυπρο και στην περιοχη των Βαλκάνιων και είναι πολύ ωραίο που ένας αθλητικός σύλλογος με το προφίλ και την ιστορία της Arsenal έχει αποφασίσει να δώσει στους νεαρούς παίκτες μας την ευκαιρία να αναπτύξουν τον καλύτερό τους εαυτό ως ποδοσφαιριστές. Το SPORTCAMP είναι ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους νεαρούς παίκτες ένα υπέροχο περιβάλλον για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αλλα και να προοδευσουν στο σχολειό τους με την βοηθεια εξειδικευμενων καθηγητων».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Λακη Παπαιωάννου 6944551695 ή τον Κύριο Γιώργο Τόλια 6937470849.


  

 Προπόνηση της Elite Ακαδημίας υπό την επίβλεψη των κ. Morrow και κ. Day

  Όλο το προπονητικό επιτελείο σε παράταξη

Από αριστερά προς δεξιά: Θανάσης Τικταπανίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Λάκης Παπαϊωάννου (Τεχνικός Διευθυντής σχολών, scout Arsenal FC), Stephen Morrow , Adam Day (Προπονητής Elite Ακαδημίας), Γιώργος Χαρίτος (Προπονητής Elite Ακαδημίας),


 Ασκήσεις τερματοφυλάκων υπό την επίβλεψη του προπονητή
 συνεντεύξεις του κ. Λάκη Παπαϊωάννου και του κ. Stephen Morrow

     


     


[αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.